ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΕΜΑΣ

 

Η εταιρία MEDIL ξεκινάει την εμπορική της δραστηριότητα από το 2010 με στόχο την προμήθεια ποιοτικών αναλώσιμων ιατρικών είδών τόσο σε ιατρεία όσο και σε ασθενείς. 

 

Από το 2012 εισάγει και προμηθεύει αντιδραστήρια για αναλυτές μεγάλων οίκων του εξωτερικού.

 

Παράλληλα εισάγει όλα τα αναγκαία αναλώσιμα που χρησιμοποιούνται στα Μικροβιολογικά Εργαστήρια και αποκτάει σταθερούς συνεργάτες σε όλη την Ελληνική Επικράτεια.

 

Τον Σεπτέμβριο του 2017 η MEDIL εισάγει αναλώσιμα ιατρικά είδη για όλες τις Ιατρικές Ειδικότητες.

 

Τον Ιανουάριο του 2019 παράγει δις αποσταγμένο νερό κατάλληλο για εργαστηριακή χρήση.

 

Από τον Οκτώβριο του 2020 ξεκινάει την Παραγωγή Θρεπτικών Υλικών επενδύοντας άνω των 350.000,00 € σε υποδομές που είναι αναγκαίες για την δραστηριότητα αυτή και έχοντας όλες τις απαραίτητες πιστοποιήσεις που χρειάζονται για την τοποθέτηση των συγκεκριμένων υλικών στην Ελληνική αγορά.

 

Από τον Σεπτέμβριο του 2021 εισάγει και αντιπροσωπεύει μια από τις μεγαλύτερες εταιρείες Έρευνας & Ανάπτυξης παγκοσμίως PREVEST με αναφορά στα Οδοντιατρικά Προιόντα. Παράλληλα εισάγει και προμηθεύει όλα τα αναγκαία αναλώσιμα που χρησιμοποιούνται στα Οδοντιατρικά Ιατρεία και αποκτάει σταθερούς συνεργάτες σε όλη την Ελληνική Επικράτεια.

 

Τον Μάιο του 2022 παράγει Χρώσεις για Μικροβιολογικά Εργαστήρια με τα πρωτόκολλα της MERCK& BD

 

Από τον Ιανουάριο του 2023 βρίσκεται σε διαδικασία παραγωγής το νέο τεστ ανίχνευσης Μυκοπλάσματος Ουρεοπλάσματος (DIAMYCO)

 

Τον Οκτώβριο του 2023 αποκτάει τις δικές της ιδιόκτητες εγκαταστάσεις συνολικού εμβαδού 880τ.μ. στο 24ο Χλμ. της Εθνικής Οδού Θεσσαλονίκης – Ν.Μουδανιών Χαλκιδικής όπου θα στεγάζονται όλα τα τμήματα της εταιρείας.

 

Αντιπροσωπεύει αξιόπιστους οίκους του εξωτερικού όπως DIALAB, DISERA, LEVRAM, PREVEST κ.α. και συνεργάζεται με τις μεγαλύτερες εταιρείες ιατρικών αναλωσίμων όπως… BD, TERUMO, NIPRO, FL MEDICAL, MERCK, ETHICON, B-BRAUN κ.α.

 

Η MEDIL αποτελείται πλέον από όλα εκείνα τα τμήματα που είναι αναγκαία για την εύρυθμη λειτουργία μιας επιχείρησης τόσο απέναντι στους πελάτες της όσο και στην ίδια την εταιρία. Εργάζονται σε αυτήν 13 εξειδικευμένοι συνεργάτες σε τμήματα της εταιρίας όπως Διοίκηση, Γραμματεία, Πωλήσεις, Λογιστήριο, Αποθήκη, οι οποίοι είναι στην διάθεση σας οποιαδήποτε στιγμή να σας εξυπηρετήσουν σε οτιδήποτε χρειασθείτε.

 

Βασική αρχή της φιλοσοφίας μας και πάγια επιδίωξή μας είναι η Ποιοτική, Σταθερή και Συνεπής εξυπηρέτηση των αναγκών των Επαγγελματιών Υγείας και των ασθενών.

 

Η βαθιά κρίση της οικονομίας, μας οδήγησε να στοχεύσουμε στην όσο καλύτερη σχέση Ποιότητας – Τιμής έτσι ώστε να μπορέσουμε συνεργατικά Εργαστήρια και Εταιρία να ξεπεράσουμε τις δυσκολίες της εποχής.

 

Αυτό φαίνεται με την πρώτη ματιά στις τιμές μας οι οποίες είναι ιδιαίτερα φιλικές προς τους συνεργάτες μας.

 

Πιστεύουμε ότι το τρίπτυχο :

 

Χαμηλές Τιμές  –  Γρήγορες Επιστροφές Κεφαλαίων  –  Έγκαιρη Αγορά Αγαθών

 

αποτελεί την βάση όχι μόνο για την επιβίωση αλλά και την ανάπτυξη τόσο των Εργαστηρίων - Ιατρείων όσο και των Εταιρειών.

 

Η διαδρομή μας αυτή δεν ήταν εύκολη. Αντιμετωπίσαμε προβλήματα τα οποία μας έκαναν περισσότερο δυνατούς και έμπειρους. Κάναμε λάθη και διδαχθήκαμε από αυτά.

 

Στα πλαίσια λοιπόν της όσο το δυνατόν καλύτερης εξυπηρέτησης των Ιατρείων, δημιουργήσαμε την ιστοσελίδα μας   www.medil.gr   από την οποία θα έχετε την δυνατότητα να αντλείτε πληροφορίες όπως :

 

-          Διαθεσιμότητα Προϊόντος

-          Ημερομηνίες Λήξεως Προϊόντων

-          Αριθμός Παρτίδας

-          Διαθέσιμη Ποσότητα

-          Πιθανές Παραλαβές

-          Καρτέλα Κινήσεων Πελάτη (ανά Μήνα, Έτος, Συνολικά)

-          Λεπτομερής περιγραφή των ειδών του εκάστοτε τιμολογίου

-          Πιστοποιήσεις

-          Φύλλο Οδηγιών Προϊόντων (όπου χρειάζεται)

-          Ειδικές Προσφορές Βραχείας Λήξεως Προϊόντων

-          Ειδικές Προσφορές Μηνός  κ.α.

 

Η φιλοσοφία της ιστοσελίδας μας, είναι περισσότερο ιδιωτική λόγω των σημαντικών πληροφοριών που θα διαθέτει. Για τον λόγο αυτό θα πρέπει να κάνετε αίτημα εισόδου, έτσι ώστε να σας δώσουμε την δυνατότητα να μετέχετε σε όλες τις παραπάνω πληροφορίες.

 

Οι συμβουλές σας και οι προτάσεις σας, μας είναι ιδιαίτερα σημαντικές και μας βελτιώνουν καθημερινά.

 

Η MEDIL είναι εγγεγραμένη στο ΕΘΝΙΚΟ ΜΗΤΡΩΟ ΠΑΡΑΓΩΓΩΝ με αριθμό Α.Μ.Π. 15207καθώς και στο μητρώο κατασκευαστών Ιατροτεχνολογικών Προιόντων του ΕΟΦ και κατέχει Άδεια Παραγωγής IN VITRO διαγνωστικών προιόντων με Α.Π. 72336-25/7/2023

 

Η εταιρεία MEDIL είναι κάτοχος πιστοποίησης ISO 9001 & 13485 (TUV AUSTRIA) καθώς και της υπουργικής απόφασης ΔΥ8δ/Γ.Π. οικ/1348/2004 για την Παραγωγή, Διακίνηση & Εμπορία Ιατροτεχνολογικών προιόντων (DQS).

 

Με εκτίμηση

Η ομάδα της Medil